Deprem Eş Anlamlısı - : Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı.

Deprem Eş Anlamlısı - : Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı.. Anlamı başlıklı yazımızda deprem nedir, deprem ne demektir, deprem kelimesinin tanımı, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem kelimesinin ingilizce karşılıkları, deprem ile ilgili atasözleri ve. Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı. ⇒ deprem olduğunda ben dışardaydım. Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4 dunde cıktı. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler.

Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Deprem sözcüğünün eş anlamlısı = hareket ➤. Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin. Bu nasıl bir çözüm bakan efendi ? Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı.

Deprem Nedir Ne Demek
Deprem Nedir Ne Demek from www.rehberim.gen.tr
Deprem sözcüğünün eş anlamlısı nedir ? Deprem kelimesinin eş anlamı nedir? Bu sayfada verilen deprem eş anlamlısı / anlamlıları dışında başka bir eş anlamlı kelime olduğunu düşünüyorsanız yorum yazarak bize bilgi veriniz. Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: Anlami.net eş anlamlı kelimeler sözlüğü, sitemizde tüm eş anlamlı, yakın anlamı ve zıt anlamlısı kelimelerin cevaplarını bulabilir ve arama bölümünden deprem kelimesinin eş ve yakın anlamı nedir? Bu nasıl bir çözüm bakan efendi ? Tondura kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı bitkisiz düzlük, tup bozkırı. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı.

Deprem eş anlamlısı için 2 adet sözcük bulunmaktadır.

Deprem sözcüğünün eş anlamlısı nedir ? Bu kelimenin aynı zamanda bir eş anlamlısı bulunuyor. Söyleyiş, eş anlamının karşılığı ve dilbilgisi kurallarına göz atın. Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Sorusuna cevap verenler arasına katıl ve gelir elde et! Deprem özellikle son dönemlerde çok sık meydana gelen ve zorlu zamanlar yaşatan bir durumu anlatan kelimedir. Anlamı başlıklı yazımızda deprem nedir, deprem ne demektir, deprem kelimesinin tanımı, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem kelimesinin ingilizce karşılıkları, deprem ile ilgili atasözleri ve. Deprem kelimesinin eş anlamı nedir? ⇒ dün çin'de deprem olmuş. .deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü ne anlama gelmektedir, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem wikipedia.

isim yer kabuğunun derin katmanlarının kırılıp yer değiştirmesi veya yanardağların püskürme durumuna. ⇒ annem zelzeleden çok korkar. Deprem kelimesinin 9 adet eş anlamlısı bulunmaktadır. Zelzele ve deprem eş anlamlı kelimelerdir. Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4 dunde cıktı.

Musibet Nedir Musibetin Es Anlamlisi Nedir Musibet Zit Anlamlisi
Musibet Nedir Musibetin Es Anlamlisi Nedir Musibet Zit Anlamlisi from www.renklinot.com
Aynı kategoriden daha fazla konu. Güzel türkçemiz de depremin eş anlamlısı zelzeledir. Büyük deprem olacak, önlem alın. Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum: Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4 dunde cıktı. Deprem özellikle son dönemlerde çok sık meydana gelen ve zorlu zamanlar yaşatan bir durumu anlatan kelimedir. Tüm eş anlamlısı, benzer anlamı, kelimelerini bulabilir arama kutusundan tüm hepsine arayarak ulaşabilirsiniz. Posof i̇lçesi'ne bağlı gürcistan'a açılan türkgözü sınır.

Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum:

Söyleyiş, eş anlamının karşılığı ve dilbilgisi kurallarına göz atın. Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. .deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü ne anlama gelmektedir, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem wikipedia. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Aşağıda deprem kelimesi eş anlamlısı ile ilgili cümleler hazırladık. Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: Deprem ve zelzele sözcükleri aynı anlama gelir. Deprem kelimesinin eş anlamı nedir? Bu bağlamda, deprem bir coğrafya. Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. Deprem eş anlamlısı için 2 adet sözcük bulunmaktadır. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. ⇒ deprem olduğunda ben dışardaydım.

Deprem kelimesinin eş anlamlısı olan kelime zelzele sözcüğüdür. ⇒ deprem olduğunda ben dışardaydım. ⇒ dün çin'de deprem olmuş. Bu sayfada verilen deprem eş anlamlısı / anlamlıları dışında başka bir eş anlamlı kelime olduğunu düşünüyorsanız yorum yazarak bize bilgi veriniz. Tüm eş anlamlısı, benzer anlamı, kelimelerini bulabilir arama kutusundan tüm hepsine arayarak ulaşabilirsiniz.

Page 95 4 Sinif Sosyal Bilgiler
Page 95 4 Sinif Sosyal Bilgiler from www.mavidenizyayinlari.net
Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz. ⇒ annem zelzeleden çok korkar. Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. ⇒ dün çin'de deprem olmuş. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Misafir 11 haziran 2020 sordu.

Güzel türkçemiz de depremin eş anlamlısı zelzeledir.

Bu sayfada verilen deprem eş anlamlısı / anlamlıları dışında başka bir eş anlamlı kelime olduğunu düşünüyorsanız yorum yazarak bize bilgi veriniz. Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: Bingöl'de peş peşe korkutan depremler yaşanıyor. Deprem kelimesinin 9 adet eş anlamlısı bulunmaktadır. Binası az hasarlılar evlerine girebilir. Misafir 11 haziran 2020 sordu. Papua yeni gine depremle sarsıldı. Zelzele ve deprem eş anlamlı kelimelerdir. Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz. Anlamı başlıklı yazımızda deprem nedir, deprem ne demektir, deprem kelimesinin tanımı, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem kelimesinin ingilizce karşılıkları, deprem ile ilgili atasözleri ve. Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4 dunde cıktı. Deprem kelimesinin eş anlamlısı olan kelime zelzele sözcüğüdür.

Bingöl'de peş peşe korkutan depremler yaşanıyor deprem. Aradığınız deprem kelimesinin eş ve yakın anlamlısı, anlamdaşı hareket, sarsıntı, zelzele, zerzele, yer sarsıntısı.

Post a Comment

0 Comments